Kirkens djevler som aldri burde komme frem

Innlegget baserer seg på denne artikkelen (+)!

__________________________________________________

 

Ikke kom til meg å si at jeg ikke er verdt å leve. Ikke kom hit å si at min kjærlighet ikke er verdt
Ikke si at du likestiller alle.
Ikke si at du ønsker alle godt, men avslutter med et stort ”men.” At min tro ikke er verdt noe.
Ikke si at kjærligheten betyr alt. For deg gjør det ikke det.

Det er få ting som irriterer meg mer grønn i homokampen enn gamle, konservative folk i kirkelige miljøer med en like stor dobbeltmoral som ræva si.

Større dobbeltmoral skal du lete lenge etter. For denne type tankegang finnes i en stor grad i mange miljøer som ikke får nok oppmerksmhet. Den type tankegang som ikke tillater vielse mellom det samme kjønn eller at kvinner har makt. Det burde snakkes om at vi har slike mennesker i possisjoner rundt om kring. De fortjener å få høre at de bidrar til en negativ utvikling for barn og unge, et lite inkluderende samfunn. Vi har nok mennesker i denne verden som følger åndssvake regler som de tolker fra bibelen om at kjærlighet skal kun høre mellom mann og kvinne. Samtidig prøver de å hjernevaske mennesker på at de fremdeles mener alle er like verdt den samme kjærligheten. Størst av alt er kjærligheten. Alltid

Det finnes ikke gode nok argumenter for at verken tillate kvinnelig prester eller homofil vielse.

Kall meg gjerne bråkjekk, men hele dette opplegget med argumenter som kommer fra for eksempel Skibotn Bedehus er så latterlig at jeg ikke finner ord. De som sitter med makta her burde bli pensjonert fra sine roller og la nye, inkluderende krefter slippe til.

Samtidig som det er lokalvalg i år er det også kirkevalg. Er du medlem i kirken, bruk din stemmerett og stem på Åpen folkekirke.

Comments (1)

  1. Helt enig med dæ Sigurd. Noen burde pensjonere seg ! Og det fort!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *