Gå i Pride for meg! For familien! Og for fremtiden.

Dette året er jeg ikke i Oslo og får kjenne på kjærligheten som er i luften. Jeg må unne meg til å kunne følge med i sosiale medier og på nyhetene hvordan stemninga er. Det er synd, men jeg er fremdeles like med i tankene mine. Det er et stort ønske for meg å kunne gå i Pride og jeg håper så mange som mulig er med å gå i tog! Det trengs enda kvikke hoder i kampen for likestilling, mangfold og kjærlighet for alle.

Om du ikke har muligheten til å gå i Pride-toget som meg, bruk de kanalene du kan. Heng opp flagg, ta en prat med ukjente og bekjente, bruk sosiale medier til å spre kjærligheten rundt deg. Det betyr så mye for så mange at vi er tilgjengelig til å vise en slik kjærlighet. Å minne oss på hva som er viktig og ikke glemme de som har tatt kampen i mange år før oss.

Så skal jeg gjøre det samme og glede meg til Pride i Tromsø i November. Kjærligheten skal frem, uansett hva.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *