Når ord blir misforstått

Bildet over, har for meg blitt et lite symbol hvilke verdier jeg står inne for. Åpenhet, tørre å være seg selv, kunne ytre det du mener og ikke være redd for å ta plass. Jeg tok bilde for noen år siden da jeg laga en liten videoblogg om å kunne tørre og være seg selv. Dere kan se videobloggen nederst i innlegget. Videobloggen er ikke syyyykt god i seg selv, men budskapet ligger like sterkt i meg enda idag. Fikk hele 15k visninger når jeg posta den.

Jeg synes jeg ser selvsikkerheten i meg på dette bildet, en litt sånn selvsikkerhet som jeg ser tilbake på når jeg trenger inspirasjon. Jeg vet at jeg ikke alltid tør å være meg slev på grunn av fordommer, usikkerhet og dårlig selvfølelse. Jeg sier til meg slev hele tiden at jeg ikke skal bry meg hva andre sier, men alltid en stemme i hodet som sier i mot. Da er det fint å se på bildet over, som kan gi meg inspirasjon til å tråkke litt utafor normene. Er det noe både jeg og resten av samfunnet trenger er det å kunne tørre å utfordre grensene litt mer i hverdagen. Vanskelig er det, men samtidig verdt det.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *