Helt nødvendig med Pride i Drammen. Jeg er klar!

Hva er det som får folk til å tro at dette hjelper?! Se nedenfor:

Drammen får sin første Pride og det med stolthet! Jeg er så glad for at enda flere får muligheten til å feire kjærlighet mellom mennesker i sine hjembyer. Og det ser ut til å bli en stor folkefest!
Dessverre er det noen som ikke liker dette. Jeg vet ikke, det kommer vel kanskje ikke som en overraskelse? Vi er i 2019, men vi vet også at det finnes nok av idioter i denne verden som ønsker å rakke ned på den aksepten og åpenheten som mange jobber for å få på sitt hjemsted. Pride skal være veien til aksept!

Jeg legger ikke noe skjul på det, jeg synes de er rene idioter. Og jeg synes synd på barna som må vokse opp med slike holdninger i sin familie. Jeg klarer ikke å skjønne hva de mener skal være budskapet i dette? Jeg spør meg selv når jeg leser dette, om de faktisk er f***** seriøs? Igjen, det kommer jo ikke som en overraskelse at slike reaksjoner kommer bare 3 timer etter at Drammens tidene poster det på Facebook. For vi vet at disse holdningene finnes ute i alle lokalsamfunn og det er nettopp grunnen til at vi trenger enda mer Pride-kjærlighet i verden. At vi klarer å vise, skape og føle aksept for kjærlighet mellom alle mennesker. Uansett hvem du ønsker å elske.

Det er samtidig også veldig fint å lese alle de andre kommentarene som står opp for Pride, kjærlighet og aksept. Vi står ikke alene i kampen og selv om uforstående kommer frem i lyset, er det heldigvis også mange som kommenterer tilbake. Det er en av de små hverdags gledene jeg har og det gir meg håp opp i all negativitet.

Om jeg så skulle ha reist helt fra Finnmark til Drammen for å vise min kjærlighet foran disse idiotene som kommenterer, så gjør jeg gjerne det! Det blir min største glede!

Så, gå i Pride! Vær en klovn! Vis kjærlighet!

Og til dere andre; hold dere hjemme. Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *