VLOGG: Bli med på trening

Det er artig å kunne starte 2019 med gode rutiner på treningen. Jeg har hatt 1års jubileum med styrketrening og kan med handa på hjerte si at det er noe av det beste jeg har gjort i hele mitt liv. For all del, jeg har trent i mange år, men det har stort sett vært kondisjons (og amatør styrke). Den treningen jeg gjør nå kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har gjort før. Trening har blitt for meg noe jeg virkelig ser frem til i en travel hverdag. At jeg får til 4 økter i uka og fremdeles jobber 60-70 timer per uke er imponerende(SELVSKRyT). Poenget er at det viser hvor godt treningen gir energi tilbake.

2019 ser ut til å bli et veldig travelt og spennende år. Til nå har året stort sett vist meg positive sider og jeg kan ikke si noe annet at jeg gleder meg til det 2019 bringer. Jeg er motivert og klar for nye utfordringer. Som også blir innenfor trening. Som mange ganger før setter jeg meg et nytt mål om å blogge mer, men det ender alltid opp med at det ikke prioriteres.

Mer trening blir det hvert fall! Fremover skal jeg prøve å dokumentere mer og mer av trening, hverdag og generelle tips til å komme seg på trening. Jeg er ikke noe ekspert, men jeg har brukt 1 år på å komme meg inn i fast trening, samtidig på å forstå at du må synes treningen er gøy for å holde det vedlike. Om du ikke gjør en type trening som du selv synes er artig og spennende, gjør du noe feil.. Da vil jeg heller anbefale å ta kontakt med en PT- eller noe lignende for å få noe ny inspo.

Nedenfor er en liten smakebit av Bøy og Mark-økt med PT Kristoffer tidligere i Januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *