Pakke ned ullgenseren? Nei.

For første gang på noen år har jeg det veldig lite planlagt for det kommende halvåret, men samtidig mye som jeg vil gjøre. Mye av tiden min de siste ukene har gått til kun å irritere meg over at jeg ikke klarer å planlegge, men samtidig har så mye jeg vil rekke. Jeg er på en måte ved et vendepunkt hvor jeg må bestemme meg hva jeg skal ´´binde´´meg til de neste årene. Jobbe fulltid med prosjekter på si? Studere noe? Det er vanskelig å bestemme seg og det er vanskelig å ikke irritere seg over det. Innerst inne vet jeg jo at jeg finner ut av det og at jeg blir fornøyd. Men når du er like utålmodig som meg kan det fort bli vanskelig.

IMG_4667
Med litt for mye energi for tiden ble det tid til litt rolig utetrening idag. Jeg kunne ønske at været blir mer enn 10 varmegrader den neste tiden, så vi slipper å kle oss i ull når treningen skal være ute. Økta var dagens andre, kun fordi jeg trengte å få blåst ut litt frustrasjon, ble det gåtur/joggetur med enkel styrke ved tufteparken på Charlottenlund.

IMG_4670

Denne uka reiser jeg sørover til Molde for å jobbe ved Scandic Seilet denne sommeren. Gleder meg enormt til å komme tilbake til hotellet, fine Molde og nye erfaringer ved et nytt hotell.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *