Er det greit å være lei politikken?

Ofte blir jeg lei av å prøve å følge med i politikken. Ikke fordi jeg synes det er kjedelig, men fordi jeg føler at tiden ikke strekker til, at det er mye dritt slenging og at det ofte føles vanskelig å si noe når du vet mange er uenig. Jeg er ikke stolt av det, fordi jeg vil engasjere meg i samfunnsdebatten. Men det ender ofte opp med opp i at jeg ikke orker fordi jeg vet at jeg blir lei av å følge med.

Jeg er ikke den som alltid har tid til å følge med på nyhetene hver dag, eller den som er totalt oppdatert på en hver aktuell sak. Jeg er student, jobber fulltid og har nok å henge fingrene mine i hverdagen min. Hvordan i alle dager skal jeg kunne klare å følge med på all politikken samtidig? Også når jeg vet at jeg blir lei av å lese all dritten som kommer mot politikere i tillegg. Jeg beundrer alle ungdomspolitikere som klarer å få denne kabalen til å gå opp i opp. Jeg klarer det ofte ikke selv siden jeg mister motivasjonen. Men jeg tror likevel mange kvier seg til ”gidde” å si noe, nettopp fordi jeg vet hvor mye tid det kan ta. I tillegg hvis du har meninger som flertallet er i mot, sier det seg selv at du kommer til å få en oppmerksomhets-bølge over deg etter du har stått offentlig i debatten.

2

Samfunnsdebatten skal være åpen for alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *