Er det innafor å fjerte foran din personlige trener?

…Tja, kanskje ikke. Men det har skjedd dessverre.

Siden jeg flyttet til Tromsø er det én ting jeg har forbedret meg enormt på(hvis jeg ser bort i fra å begynne på skole igjen), så er det treningen. Jeg fikk i 2017 et mye sunnere forhold til trening og klarte å opprettholde gode rutiner med treningen. I høst nådde jeg flere mål innenfor kondisjon og satte egentlig et mål om halvmaraton i 2017, men på grunn av mye sykdom måtte jeg dessverre avlyse. Nå er det styrketrening som er i fokus, spesielt på teknikk. Jeg jobber med å mestre det bedre og til slutt bli sterkere.

For meg handler trening om å ha det gøy og det å bli sterkere. Det har blitt for meg noe jeg ser frem til i hverdagen. Det har tatt tid, men jeg er utrolig fornøyd med hva jeg får til og at jeg klarer å holde motivasjonen oppe. Jeg er heller ikke den mest veltrente, eller best på teknikk, men jeg har det artig! Og jeg er fornøyd med innsatsen min. Hvis ikke treningen du gjør er gøy, da gjør du noe feil. Trening er for alle!

Her i Tromsø trener jeg til vanlig på SATS Tromsø og stortrives på dette senteret. Det var her jeg trente sist jeg bodde i Tromsø og det var et naturlig valg at jeg skulle fortsette her. Prøvde flere treningssentre når jeg flyttet, men ingen andre klarte å veie opp med SATS i forhold til pris, beliggenhet, service og tilbud etc. Jeg får en god blanding av styrketrening og gruppetimer med motiverte instruktører!

Jeg har også fått muligheten til å knipse noen bilder av en av de som jobber som PT på senteret, Benjamin Danielsen. Ønsker du god veiledning, motivert personlig trener til en god pris? Ta kontakt med SATS Tromsø!

SGJ_2367 SGJ_2396 kopi SGJ_2240 kopi SGJ_2334

Comments (1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *