Nord-Norge er balsam for sjela

Jeg elsker når jeg får kommet meg til plasser jeg ikke har vært før. Denne gangen ble turen til Lavangen og Sørreisa. Og for en tur det var! Det er 4 dager siden jeg kom hjem og sitter enda målløs av de fine naturopplevelsene jeg fikk oppleve. Denne landsdelen slutter aldri å imponere. Hvis dere noen gang ikke vet hvor dere skal reise, null stress; Nord-Norge er svaret:

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Forrige uke ble som en skikkelig avslappningsuke for meg. Først langhelg hjemme i Vadsø, et lite pitstop i Tromsø før Lavangen og Sørreisa sto for tur. Først hyttetur med en venninne(Utsikt fra hytta i bildet ovenfor) og kurs med Troms Senterungdom i Sørreisa etter det. Det var med andre ord en utrolig fin uke, med fine folk, avslappende og perfekt før en stressende periode med eksamen begynner.

Processed with VSCO with m5 preset
Processed with VSCO with m5 preset

Eksamen nærmer seg med stormskritt nå og jeg har vel aldri kjent så mye på nervene som det gjør nå. Det er tross alt 4 år siden jeg har gått på skolen og jeg har helt glemt av hvordan disse nervene føles. Føles greit, men kjenner på presset i å gå opp i eksamen igjen. Heldigvis har jeg enda 1 måned igjen med et godt stykke arbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *