Fullt trøkk, nonstop og relax

Det har vært fint og artig å besøke Vadsø i et par dager. Fint å slappe av, se venner og familie igjen og få litt ro før en veldig hektisk periode begynner med mye jobb og eksamen. Nå føler jeg meg enda mer klar for å komme tilbake til Tromsø og #fullttrøkk!

SGJ_2202
En stor forskjell fra Vadsø til Tromsø er naturen. Vadsø som har lite fjell, rå natur og landskap så langt øye kan se, til Troms som har høye fjell og utallige toppturer. Jeg har ikke vært flink nok til å være på tur siden jeg flyttet, kontra når jeg bodde i Vadsø. Jeg har naturlig nok hatt mye å gjøre som har gjort til at energinivået og motivasjonen ikke har vært stor nok til at jeg har kommet meg på tur. Når mørketiden kommer sakte men sikkert tror jeg heller ikke motivasjonen til tur blir noe større. Får se hva som skjer når snøen kommer og om det blir noen skiturer.

SGJ_2200

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *