Naturlig nok faller brikkene på plass

Tiden etter at jeg flyttet til Tromsø har vært utrolig givende og ekstremt tidkrevende. For meg som har vært i et trygt miljø i 3 år i gode, flotte Vadsø, så var det en helt annen verden å komme til Tromsø. Ny by, ny jobb, tilbake på skolebenken og alt annet som hører med. Så utrolig mye nytt å venne seg til. Alf fra det å møte så ekstremt mange nye mennesker hele tiden – til det å ta en full buss dit du skal. Nå etter noen uker i byen føler jeg at omgivelse faller mer og mer på plass, naturlig nok. Det er fint å føle at jeg er på riktig vei til et mål og ikke bare i de trygge omgivelsene.

SGJ_2186
I går reiste jeg hjem til Vadsø igjen på en liten tur for å få et par dager til avslapping før den hardeste eksamensperioden starter. 4 år siden jeg har hatt en eksamensperiode og da er det fint med noen dager tilbake igjen til de fine trygge omgivelsene. Fint å treffe venner og familie igjen, puste inn den friske lufta og kjenne roen i sjela. Høres magisk ut og det er det.

SGJ_2194

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *