Ikke bry deg

Jeg sier til meg selv hele tiden at jeg ikke skal bli påvirket. Sier at nå skal du bare drite i alle og alt og bare være den du er. Være slik jeg vil være.

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset

Også plutselig så blir jeg påvirket av noe. Noe som bare gjør at jeg prøver å være en helt annen en det jeg i utgangspunktet ville være. Ikke skjønner jeg før i ettertid at jeg ble påvirket. Det bare skjer uansett hvor mye jeg sier til meg selv at jeg ikke skal bli påvirka. Om det er noe på sosiale medier, mennesker eller reklame, så blir jeg påvirka.

Så sitter jeg som oftest igjen med en tanke:´´Koffår i alle dager blir æ påvirka?´´. Jeg har ikke svaret på det og skjønner ikke hvorfor heller. Blir som oftest sittende også å igjen med at jeg ikke skjønner hvem jeg vil være. Kanskje veldig åpne spørsmål for mange, men det er det jeg sitter igjen med. Kanskje litt rotete også for noen å forstå? Og ja, det er rotete for meg også. Kanskje litt for filosofisk? Tja.

Jeg trenger nok en god del tid til å enda lære meg dette å stenge slike ting ute. Livet går videre og jeg har det veldig bra selvom at jeg tar meg selv i å bli påvirket av slike ting. Så gleder jeg meg veldig til denne uka! Mye gøy på jobb, blir litt tid til Bylarm, Oslo og politikk. Looking forward!

Bare noen tanker en mandagskveld før søvnen siger seg innpå.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *