Joda, det går nu. Som gamlefar sier

God ettermiddag! Eller god morgen, god dag eller hva det nå skal være.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Sitter å drikker en god kopp kaffe og tenker litt over både stort og lite. Tenker hvor fort tiden har gått og at vi allerede nærmer oss mars. Jeg har hatt så fulle dager i hele 2017 at jeg nesten ikke helt hvor tiden har blitt av. En ting jeg vet er i alle fall at 2017 har startet akkurat slik jeg ville. Etter et helt jævlig år i 2016 måtte jeg ta litt ansvar for at jeg fikk et lite kick for å starte året på best mulig måte.

Året har allerede bydd på mange fine opplevelser og stunder. Noe jeg virkelig setter pris på. Det var vel noe av det jeg tenkte jeg skulle fokusere på i 2017. Nettopp å ta vare på de fine stundene som jeg ikke har klart tidligere.

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *