Reisedager du bare må elske.

SGJ_0584

Dagen startet brått. Like før 0500 får å rekke flyet tilbake til Finnmark fra Oslo. Var i god tid på Gardemoen i håp om å chille der i god tid før flyet mitt gikk. Det endte opp med 1,5 timer i kø og at jeg mistet flyet, på grunn av en simpel stikkprøve på ungdomsbilletter. Og nå sitter jeg på Alta flyplass etter en kort ombooking. Enda 2 timer til neste fly til siste stopp. Man må jo bare elske slike reisedager. Just love it!

Forresten, går det enormt bra med meg. Og det har jeg vel heller ikke lagt skjul på i det siste heller. Jeg har en god jobb, enormt mange gode venner og er på en generelt fin plass i livet. Kan absolutt ikke klage. Tror ikke jeg trenger å si noe mer.

SGJ_0580

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *