Hver eneste gang jeg hører deg si det, krenker du meg.

Hver eneste gang jeg hører deg si det, krenker du meg.

Av ren tilfeldighet har jeg i den siste tiden hørt utrolig mange folk(rettere sagt gutter) ute på byen bruke ordet ¨gay¨, ¨homo¨ som et negativt ladet ord. For mange vil dette kanskje ikke være en stor krenkelse, men for meg irritere det meg grenseløst. Mange vil nok sikkert ikke tenke over det en gang, men det gjør jeg. Det irriterer meg fordi dem ikke forstår at det går inn på andre med hvilken ordvalg de bruker. Det irriterer meg grenseløst fordi de snakker om meg som person som om det skulle være noe stygt.

Mange vil nok si at dette er en liten bagatell, men ikke for meg. Jeg kunne ønske det var så enkelt å ikke tenke på det hver gang jeg hører det, men slik er det ikke. Det er noe som ligger langt bak i fortiden det med å høre slike skjellsord og det er ikke enkelt å glemme det.

Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset

Det gangene jeg har hørt det har jeg sagt i fra. Jeg har sagt i fra at dette ikke er greit, at hvis de skal åpne kjeften sin får de finne seg noen andre å undertrykke og at jeg ikke aksepterer måten de snakker ned homofile. Det er ikke greit og det kommer heller aldri til å være greit. Som svar da har jeg fått at det er jo ingen som bryr seg, det er jo bare for morroskyld og at det ikke betyr noe uansett. Men jeg bryr meg og jeg blir krenket av det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *