Regelverk i praksis, samling i Tromsø

Nå sitter jeg på flyplassen i Vadsø på vei til Tromsø. Jeg skal holde foredrag for en samling som fylkesmenn i Nord-Norge arrangerer som skal handle om ´´Regelverk i praksis´´. Dette må være noe av det mest spennende jeg har fått oppdrag på til nå! Det å få snakke om mobbing, psykisk helse i skolen og ungdom for så mange viktige posisjoner i Nord-Norge tar jeg som en ære. Utrolig nok er jeg ikke så nervøs, men nervene kommer nok etterhvert når det nærmer seg. Foredraget mitt er ferdig og jeg gleder meg ENORMT til å snakke for den fine gjengen i morgen. Gøy!

DSC_0051

Ellers vil jeg takke for alle gode tilbakemeldinger på forrige videoblogg. Det betyr mye at mange tar seg tiden til å lese og se hva jeg mener om forskjellige temaer som jeg brenner for. Jeg kunne gjerne ønske at det var enda flere som så videoen, men de fleste som hadde sett den, ga god tilbakemelding til meg. Og det betyr mye for meg!

DSC_0052

Idag har jeg også fått nytt kamera i posten. Og det betyr flere fine bilder igjen! Har savnet å ha et skikkelig kamera å ta bilder med. Så dette blir bra.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *