´´Mens vi venter på sola´´

For meg er det ikke noe spørsmål om hvorfor jeg bor her oppe i Nord. Og når sola vender hjem til oss igjen, tror jeg alle blir minnet ekstra på hvorfor de er glade i den landsdelen vi bor i. Fargene som skinner på himmelen er noe helt for seg selv. Man må bare nyte det så lenge man kan. Midten av Januar er absolutt den fineste tida i Varanger, i alle fall en av de fineste.

image1

Det er søndagskveld og jeg ble sittende på kontoret med jobb. Jeg har rett og slett blitt kastet ut i den nye jobben jeg har fått og det forefallende arbeidet har bare blitt større og større. Jeg fant ut at den eneste tida jeg kommer til å få tid til å gjøre det som ikke er gjort er på en søndagskveld. Hvor jeg ikke blir forstyrret av telefoner, kunder og diverse. Også trengte jeg litt tid til å planlegge den kommende uken. Mye å gjøre for tiden, men det er sånn jeg liker det.

Jeg har forresten opprettet en egen FB side for bloggen. Gjerne gi den et lik ved å trykke her. 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *