Ivan Nikitchuk og Nikolai Arefyev, dokker burde passe dokker!

Æ blir så sint. Æ blir så jævla sint.

Her sitter æ, ikke lange veien unna det landet som vil fengsle mæ fordi æ e den æ e. Ikke lange veien unna det landet som driter langveis i respekt og livet til tusenvis av menneska. Æ kunne ikke blitt mer sint enn å tenke på at æ kunne risikert å bli fengsla kun fordi æ vil finne kjærligheten, være den æ e født som og kunne stole på at æ blir akseptert i et lokalsamfunn. Kilde, Kilde

0909

Du lurer kanskje på æ snakker om? Æ snakker verken om flyktingskrisa eller krig. Æ snakker om kjærlighet. Vårt kjære naboland i Øst, Russland, har et nytt lovforslag oppe som kan gjøre at du blir straffet med fengsel ved å komme ut av ¨skapet¨. Lite sjokkerende tenker du kanskje, med tanke på at det e Russland det e snakk om. Men greit e det ikke. Det e ikke greit at folk ikke skal kunne få lov å vise sin kjærlighet til hverandre. Alle skal ha rett på kjærlighet, bli akseptert og inkludert for dem menneskan dem e. Ikke bare gjelder endringsforslaget på det å komme ut av skapet, det gjelder også bøtelegging hvis man offentlig viser støtte for lhbt-saker.

Det e skummelt å tenke på at de her lovforslagan e i vårt naboland. Det e skummelt å tenke på at Russland ikke e det eneste landet som prøver å få det her igjennom i sitt land. Det e skummelt å tenke på kor lite fremtidsretta verdens største land i areal e i dagens situasjon.

10419473_10152182418343663_3651444340451519501_n

19. Januar e datoen for valget på det nye lovforslaget. Det e dagen kor det skal bestemmes. Hadde æ hatt muligheten hadde æ faen mæ tråkka opp personlig å gitt politikeran som fremmer det her i Russland, Ivan Nikitchuk og Nikolai Arefyev, en ordentlig pekepinne på koffår æ vil få lov å vise MIN kjærlighet til dem æ vil. Til og med hadde æ tatt på en søt, rosa paljettkjole og pumps for å provosere ekstra. Alle skal kunne få ha sin rett til å være sæ sjøl, vise kjærlighet til dem man vil og bekjempe sine hjertesaka uten å risikere fengsel og bøter.

Frihet til å være homo! TAKK for mæ. Nu tar æ kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *