Minner på både godt og vondt

Jeg hadde det ikke godt med meg selv og jeg ville bort. Tanken om å flytte til enda et nytt sted virket så bra. Jeg kunne ikke skjønne at jeg ikke ville trives eller at jeg til slutt ville bort fra stedet. Ett år har gått og jeg har det mye bedre meg selv. Tenk det, 1 år siden jeg flyttet fra Oslo på dagen fordi jeg ikke klarte å være der mer. Det er så rart å tenke på når det var Oslo jeg kunne se for meg at jeg skulle trives best i.

Minnene på Facebook dukker opp hver dag som går og jeg får alle tankene jeg hadde når jeg bodde der tilbake. Både på godt og vondt. Jeg lurer også på hvordan det hadde gått hvis jeg noen gang skulle flytte tilbake til Oslo, om jeg hadde reagert på en annen måte. Det beste nå er at jeg trives her jeg bor nå og er mye sterkere enn det jeg var for 1 år siden. Du kan bare bli sterkere og ikke noe svakere.

Mye av  grunnen til at jeg flyttet er det ikke mange som vet, men jeg er enda sikker på at å flytte fra Oslo for 1 år siden var det aller beste.

image3

 

Comments (1)

  1. Kjenner meg igjen .. Det beste jeg gjorde (tror jeg hehe!) var å flytte fra hjembyen min. Facebook drar opp alle minnene hver dag, men etter snart ett år går det bedre. 🙂 Fantastisk at du turte å flytte fra Oslo, og at du har det bra der hvor du er nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *