Good times in our lives

Sånn akkurat nå(!) er jeg på en veldig god plass i livet mitt. Jeg trives i jobben min, der jeg bor, med hverdagen min og har det ellers veldig godt. Hverdagen går som smurt med jobb, venner, politikk, musikk og reise. Det er litt rart å sitte her å ikke ha noe å klage på, hvis dere skjønner. Alt har på en måte bare falt på den rette plass uten om at jeg vet hvordan, og det er jeg veldig fornøyd med.

11374310_938513766194344_368950605_n

 

Nå sitter jeg i Molde og nyter mine siste dager i denne fine byen. Jeg har vært 3 uker på jobb med Scandic Seilet og det har vært helt fantastisk! Er kjempeglad for at jeg har fått denne muligheten til å besøke et annet Scandic hotell. Det har gitt meg nye venner, nye erfaringer, kunnskap og motivasjon til å jobbe i Scandic. Når du får sett hverdagen til et annet hotell får du automatisk litt nytt innsyn på hvordan en jobbhverdag på et hotell kan være. Denne reisen har kun vært positiv for meg og jeg tar med meg alle erfaringer jeg har fått tilbake til Vadsø.

 

Nå er jeg klar for å komme meg hjem til Varanger og til min hverdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *