En kunst ikke alle kan

De siste 4 nettene har jeg vært vikar for nattevaktene på hotellet jeg jobber på. Og jeg kan vel trygt si at jeg angrer litt. Du blir jo helt utslått av en slik hverdag. Jeg kommer på jobb kl 10, jobber til 7-8 og drar hjem etter det å blir liggende i senga resten av dagen. Det blir rett å slett en hverdag med kun jobb og søvn. All ære til de som jobber natt at de faktisk klarer! Min eneste motivasjon for dette er den gode lønna jeg får. Tror det er motivasjonen til veldig mange som jobber natt. Uten det hadde det ikke vært verdt det.

Bilde tatt 10.07.15 kl. 03.54 Bilde tatt 10.07.15 kl. 03.55

Og slik går mine netter for tiden.

Heldighvis skal jeg ikke jobbe som nattevakt hele sommeren. Jeg hadde virkelig gått på veggen til slutt, hvis det var tilfelle. Kun 1 og halv uke igjen(og heldighvis friuke i midten)

Ellers har jeg begynt å legge litt ferieplaner(ja, jeg vet jeg er sen). Men jeg vurderer å ta en skikkelig roadtrip! Fra Vadsø til Tromsø! For å få en skikkelig Nord-Norge tur og en liten ferie i alle fall. Det synes jeg at jeg fortener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *