Nattens effektive timer

Det er alltid i de siste kveldens timer hvor tankene bare flyr ut av deg og du mister litt kontroll over hvor de skal. Nå har alt av tanker bare blåst ut av hodet mitt og i det fri. For mye å tenke på og hodet mitt trenger en real pause fra hjemme mitt, jobben min og alt jeg ser hver dag. 5 dager hvor dette er realitet står for tur og jeg setter meg på flyet til Oslo i morgen tidlig. ER DET MULIG Å VÆRE SÅ REISE SYK?! Kanskje litt. Når dagene går i ett med jobb er det litt vanskelig å sette av tid til å bare puste, slappe av og ikke ha ¨noe¨på agendaen din. Som jeg kunne ha trengt så godt, helst i går.

Processed with VSCOcam with m3 preset
Processed with VSCOcam with m3 preset

Vil dere vite noe av det flaueste som har skjedd med meg i de siste ukene? For noen er dette kanskje ikke noe flaut, men for meg er det det. Jeg har fått karakteren på matteeksamen som jeg tok i mai(for 3.gang!) og utrolig nok ble det karakter 1. IGJEN. Er det mulig å være så dum?? Andre som ikke klarer å skrelle en banan har klart denne eksamen, men ikke jeg? Hva er det egentlig som er galt med det hodet mitt at jeg ikke klarer å få til noen enkle mattestykker? Her bruker jeg både dag og natt til å pugge til denne fordømte eksamen, all energi og ikke minst penger(!) på å klare det, så hva skjer? Dumme meg klarer å stryke igjen og igjen. Hvis noen har tips, kom med det! Hvis ikke så gir jeg opp og blir bak kassa på Statoil resten av livet. Dette gidder jeg virkelig ikke hvis det skal være så jævla vanskelig.

Smil til verden og verden smiler tilbake, sier de. Fuck it.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *