Litt luksus kan man vel få

Snapchat-7794755465760030271

Jeg har klart å komme meg til Oslo og har heldighvis startet min lille ferie. Helt ærlig kan jeg ikke si at jeg savner den bofølelsen som jeg trodde jeg kom til å savne når jeg kom tilbake hit. Nå har jeg jo ikke vært her på 6 måneder og synet mitt på Oslo har ikke forandret seg. Greit å besøke og feriere byen, men jeg er ikke helt klar for å bo her selv igjen. Det er for mange folk, arroganse og stressende miljø.

Selv om at jeg ikke savnet bofølelsen, var det godt å komme seg litt bort fra Vadsø og se litt nytt. Som nevnt tidligere har dagene mine nesten kun gått til å sove, jobbe, spise, jobbe, sove, jobbe osv i de siste månedene. Godt å kjenne litt på varme igjen, sitte i parken og drikke øl og ikke minst se mange av vennene mine igjen. Jeg skal nok bo i Oslo igjen, men det blir ikke med det første. Må nesten jobbe meg litt opp for å like denne byen på ordentlig igjen.

Snapchat--6873629438053566296

Siden jeg bor på Plaza denne natten måtte jeg selvfølgelig unne meg litt luksus. Og da mener jeg så klart det knøtt lille bassenget på toppen av hotellet og litt badstu. Herlig var det! Og med andre ord er jeg klar for å sette kursen mot Arendal i morgen for å være på sommerleir med Senterungdommen. Sommer, sol, bading og god politikk. Kan det bli bedre?

Snapchat--3202053492860366712

 

Ha en fin kveld alle sammen!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *